Últim plenari de l’any

Aquest divendres, se celebra l’últim Ple de l’any a l’Ajuntament de Barcelona. Un plenari que estarà marcat per la pujada d’impostos i per les al·legacions a la zona de baixes emissions. Ens ho explica l’expert en política municipal de betevé, Marc Garcia:


Un detingut per l’incendi del carrer del Enamorats

Els Mossos d’Esquadra han detingut l’home que vivia al local situat als baixos del número 45 del carrer dels Enamorats, al barri de la Sagrada Família, acusat de provocar l’incendi que ha deixat un balanç de sis ferits greus. La policia sospita que el foc hauria estat intencionat, tot i que en continuen investigant els motius. Els veïns es queixen que s’hauria pogut evitar. En parlem amb una de les veïnes de l’edifici, Maria Quesada, i amb un dels seus propietaris, Francisco Ferrer:


Podcast

Els “Hashtags”’ de la setmana, condensats en 20 minuts. El nou model de lluita contra la pobresa alimentària, el missatge de la performance viral #ElVioladorEresTú, els detalls de la nova taxa de residus i l’anàlisi de la situació política de cara a l’any vinent, entre el més destacat d’aquesta setmana:


Xarxes

Repassem l’actualitat a través de les xarxes socials amb el Toni Noguera:


Esports

El Carles Alcoyent ens porta la prèvia esportiva del cap de setmana:


L’Ambigú

Les recomanacions de l’Enric Cambray: ‘Ramon’, dirigida per Mar Monegal, a la Sala Atrium; i ‘La mascarada’, d’Els Pirates Teatre, al Teatre Akadèmia:


Barcelona Plató

El Roger Granel ens fa un resum de l’actualitat audiovisual de la setmana:


Els Impros

Acabem la setmana de bon humor, amb els Impro Acatomba:


Us deixem el programa sencer per si el voleu escoltar: