Imatge de Sant Gervasi-La Bonanova

Aquest dilluns, comencem els debats especials de la campanya del 26-M a ‘El matí de Barcelona’. Veïns i veïnes de la ciutat preocupats pel preu dels pisos expliquen què li demanen al futur alcalde en matèria d’habitatge. El judici del procés i el futur incert del teatre Apolo, que ha donat per acabada la temporada i no se sap si tornarà a obrir, són també altres qüestions destacades del programa.


Especial 26-M: el preu dels pisos a Barcelona

Després del debat de candidats a l’alcaldia d’ahir a betevé, en què l’habitatge va tenir un protagonisme destacat, aquest dilluns escoltem les propostes de veïns i veïnes de la ciutat sobre una de les principals preocupacions dels barcelonins. En parlem amb:

Segueix el debat en directe aquí, de dilluns a dijous, de 9h a 10h:


Es reprèn el judici de l’1 d’octubre

Aquesta setmana, continua la fase testifical del judici al Tribunal Suprem, amb ciutadans anònims i polítics, citats per les defenses, entre els quals Jaume Asens, de Barcelona en Comú. En parlem amb Mercè Barceló, catedràtica de dret constitucional de la UB i membre de la Plataforma Trial Watch:


El futur incert del Teatre Apolo

Un dels teatres més antics i amb més capacitat de públic de la ciutat té un futur incert. Aquest dilluns un grup d’artistes i treballadors acomiadats denuncien la situació. En parlem amb Ricard Reguant, ex-director artístic del Teatre Apolo:


L’actualitat a les xarxes

El debat de betevé amb els candidats a l’alcaldia de Barcelona es va convertir en tendència ahir a Twitter, amb l’etiqueta #bcnadebat. Tot plegat, mentre el cap de setmana encara ha cuejat i molt la mort de Rubalcaba. Ens ho explica l’Albert Puyuelo:


Esports

El Carles Alcoyent ens parla de la classificació històrica de l’Horta per jugar el play-off d’ascens de Tercera, després de guanyar l’Europa per 0 a 1. Un resultat que ha deixat fora de la cursa per les primeres places al Sant Andreu, tot i imposar-se al Martinenc. També repassem la resta de resultats del cap de setmana:


Us deixem el programa sencer per si el voleu escoltar: