mercabarna recupera abastiment

La gendarmeria desallotja el tall de la Jonquera

Des d’aquest dilluns al migdia, un miler de vehicles tallen la circulació a l’AP7, a la Jonquera, seguint la crida que ha fet Tsunami Democràtic. Aquest dimarts al matí la gendarmeria francesa ha començat a desallotjar els manifestants. Ens ho ha explicat en directe el nostre company, Guillem Martínez:

A partir d’aquest dimarts, el Mercat del Peix de Mercabarna es podria veure afectat pel tall, ja que el 47 % del peix prové d’Europa. En parlem també amb el director general de Mercabarna, Josep Tejedo:


Els detinguts per les protestes denuncien abusos policials

Dues setmanes després dels últims aldarulls per les protestes contra la sentència del Tribunal Suprem, encara hi ha una trentena de persones detingudes. Algunes d’elles han denunciat maltractaments i vexacions per part dels agents dels Mossos d’Esquadra i de la Policia espanyola. En parlem amb:


Xarxes

El tall de la Jonquera, la ressaca electoral i la dimissió d’Albert Rivera, el més destacat del resum de les xarxes socials del Toni Noguera:


Esports

El periodista de ‘btv esports’, Carles Alcoyent, fa un repàs de l’actualitat esportiva:


Agenda

La Bea Rodríguez ens recomana la Setmana de la Ciència, una exposició sobre el Palace i els concerts de Manel i Delafé y las Flores Azules, entre altres activitats per als pròxims dies:


Us deixem el programa sencer per si el voleu escoltar: