Foto: @alfons_pc

Aquest mes de gener ha començat el compte enrere per als propietaris de vehicles contaminants que no podran circular a partir del 2020 a Barcelona. El ‘Hashtag Barcelona‘ explica quines opcions tenen els afectats, que ja no podran anar amb el seu cotxe o moto per la ciutat. La inspecció de l’Ajuntament per evitar fraus en els pisos de protecció oficial també és un altre dels temes destacats aquest dijous a ‘El matí de Barcelona‘.


Què fer a Barcelona amb un vehicle de més de 20 anys?

Aquest mes de gener del 2019 ha començat el compte enrere: l’any que ve, el 2020, no podran circular per Barcelona i la seva àrea els cotxes i motos que no tinguin l’etiqueta de la DGT, és a dir, els de benzina anteriors al 2000 i els dièsel anteriors al 2006. Quines opcions tenen els ciutadans amb un vehicle afectat per aquesta mesura? En parlem amb:

Segueix el debat en directe aquí, cada dia, de dilluns a dijous, de 9h a 10h:

 

Primera multa per rellogar un pis de protecció oficial

L’Ajumtament ha iniciat un programa d’inspecció i sanció als 16.000 habitatges de protecció oficial que hi ha a la ciutat. De moment, s’ha posat la primera multa per rellogar-ne un de manera il·legal. El propietari haurà de pagar prop de 180 mil euros. També s’han obert 13 expedients sancionadors per tenir els pisos buits. El portaveu de la PAH Barcelona, Santi Mas de Xaxàs, ha demanat al consistori que sigui igual d’exigent amb els pisos buits dels bancs:

Esports: la Copa del Rei

Amb el cap d’Esports de betevé, Albert Setó, comentem l’empat de l’Espanyol al camp del Vila-Real, ahir al vespre, en l’anada dels vuitens de final de la Copa del Rei, així com la prèvia del partit que aquest vespre enfrontarà el Llevant i el Barça:

L’actualitat a les xarxes

Les xarxes socials tan aviat parlen del temps i de l’onada de fred, com es dediquen a comentar el nou govern de dretes a Andalusia. Però també hi ha hagut temps per comentar la situació actual de les clavegueres de l’estat espanyol. Ens ho explica el Toni Noguera:

Tardor Calenta

L’Àlex Solà analitza, entre d’altres qüestions, com s’ha tractat els mitjans de comunicació la gestació del pacte de govern a Andalusia:

Us deixem el programa sencer per si el voleu escoltar: