Imatge de La Maternitat i Sant Ramon

Què passarà amb els vehicles més contaminants a partir del 2020? L’objectiu és que deixin de circular 50.000 dels cotxes més antics, una xifra que s’ampliarà fins els 125.000 de cara a l’any 2024. Quins vehicles patiran aquestes restriccions? Per on no podran circular? Quins dies? Quins són els aspectes de la normativa que encara estan per decidir? En parlem aquest dilluns al ‘Hashtag Barcelona‘.


Les restriccions del 2020: què en sabem?

Quan falten vuit mesos per què entri en vigor la Zona de Baixes Emissions a Barcelona, aquest dilluns parlem amb responsables de l’Ajuntament, la Generalitat i l’Àrea Metropolitana sobre les restriccions que patiran els vehicles més contaminants. En parlem amb:

Segueix el debat en directe aquí, de dilluns a dijous, de 9h a 10h:


Les conseqüències de la mani contra Vox

El jutge ha decretat presó provisional per un dels set detinguts dissabte a la manifestació antifeixista contra el partit d’ultradreta Vox. Els altres sis han quedat en llibertat provisional amb càrrecs. De tot plegat, en parlem amb la regidora de la CUP-Capgirem Barcelona, Maria Rovira:


Un bus llançadora per anar al Parc Güell

Aquest dilluns, entra en funcionament aquest servei, però els veïns no creuen que sigui una solució al problema de massificació de les linies 24 i 92 que arriben al parc. En parlem amb Jose Luis Petreñas, membre del grup gestor can Baró:


L’actualitat a les xarxes

Gerard Piqué es va encarregar d’escalfar la prèvia del derbi entre el Barça i l’Espanyol, que ha estat una de les qüestions més comentades a les xarxes aquest cap de setmana. Però l’Àlex Solà també ens parla de la manifestació de Vox a Barcelona i d’un altre repte viral absurd que consisteix en imitar el so de l’alarma d’un cotxe:


Esports

El Carles Alcoyent ens resumeix l’actualitat esportiva del cap de setmana, començant pel derbi entre el Barça i l’Espanyol, però també de l’Europa – Sants i la resta de partits de Tercera, així com del final de la Volta Ciclista a Catalunya:


Us deixem el programa sencer per si el voleu escoltar: