imatge del barri de la Trinitat Vella

El ‘Hashtag Barcelona‘ debat aquest dimarts sobre la situació del mercat laboral i les perspectives de trobar una feina a Barcelona aquest 2019. Parlem també de l’amenaça de noves mobilitzacions del sector del taxi, coincidint amb el Mobile World Congress, i fem un repàs a l’actualitat política amb el candidat d’ERC a les municipals de Barcelona, Ernest Maragall.


Trobar feina al 2019

Tot i el descens interanual de l’atur a Barcelona durant el 2018, hi ha molta gent que busca feina i que no en troba. Aquest dimarts, el ‘Hashtag Barcelona’ analitza quins són els perfils laborals més buscats, com encaixa l’oferta i la demanda i quines són les habilitats que requereixen les feines del futur. Els nostres convidats a l’estudi són:

  • Luis Brañas, expert en Linkedin i Gestor de Projectes a Saladié Lighting Projects
  • Yolanda Triviño, presidenta de la comissió de talent i noves professions de Barcelona Digital Talent
  • Júlia Bacardit, periodista

Segueix el debat en directe aquí, cada dia, de dilluns a dijous, de 9h a 10h:

 

Actualitat política municipal

A menys de cinc mesos per a les eleccions municipals, encara hi ha incògnites sobre alguns candidats i sobre alguns projectes, com el tramvia. El cap de llista d’ERC a l’alcaldia de Barcelona, Ernest Maragall, diu que està disposat a parlar-ne abans del 25 de maig:

Vaga de taxis

Els taxistes amenacen amb una nova vaga indefinida i el col·lapse dels accessos al Mobile World Congress. El portaveu d’Élite Taxi, Alberto Àlvarez, reconeix que les converses amb la Generalitat per regular les llicències VTC van per bon camí:

L’actualitat a les xarxes

Els Globus d’Or i la reacció de Manuel Valls al discurs de Marc Artigau en rebre el Premi Josep Pla de narrativa han estat dues de les qüestions més comentades. D’altra banda, però, els usuaris de les xarxes socials també semblen molt ocupats amb les rebaixes. Ens ho explica en Toni Noguera:

Gimcana cultural amb Bea Rodríguez

Sant Andreu celebra Sant Antoni Abat amb la cavalcada dels Tres Tombs més antiga de la ciutat. La cita serà diumenge 13 de gener a les 10h al Parc de la Maquinista. És una de les apostes de la setmana d’activitats culturals d”El matí de Barcelona’ que ens proposa la Bea Rodríguez:

Us deixem el programa sencer per si el voleu escoltar: