El forn Bopan de la rambla de Catalunya ha abaixat la persiana definitivament aquest dilluns després de gairebé 40 anys a l’Eixample. Es tracta del primer establiment que l’empresa va obrir a la ciutat, l’any 1984, i ara s’acomiada del que, diuen, ha estat una “bonica història de vida al barri”.

Alguns veïns han lamentat el tancament i consideren que representa “perdre identitat i record de la nostra ciutat”. “És una vergonya”, ha assegurat una veïna a betevé. I afegeix: “Al final tot seran franquícies, et posen al mig de Barcelona i no saps si ets a qualsevol altra ciutat“.

Foto: @SERGIOM05700479

Segons ha explicat l’empresa en un missatge penjat a les xarxes socials, el tancament es produeix perquè no han aconseguit arribar a un acord amb la propietat del local i, asseguren, és en contra de la seva voluntat. “Han passat quasi 40 anys donant vida a aquest racó de l’Eixample, fent barri i aportant valor a la ciutat de Barcelona“, explica l’empresa en el mateix missatge.

Tot i el tancament del local de l’Eixample, l’empresa recorda a la clientela que els altres tres forns Bopan de la ciutat segueixen en funcionament.