La botiga ‘Music World’ ha estat, durant 31 anys, un refugi per als amants de la música a Barcelona. En especial per aquells que volen perdre’s durant hores entre contenidors de vinils, CD i DVD. Centenars de relíquies omplen fins a l’últim racó d’aquest temple del públic melòman que, malauradament per als propietaris i clients habituals, tancarà portes a finals d’aquest mes de maig.

‘Music World’ havia arribat a tenir cinc botigues repartides per tota la ciutat. Aquesta és l’última que quedava oberta i, de fet, va ser la primera que van obrir.

Una vida dedicada a la música

Els propietaris —el José Luis Fernández Alfaro i la Carmen Cuñado— expliquen que la propietat del local no els vol renovar el contracte: “Ja tinc 68 anys, em toca jubilar-me, però encara hagués continuat uns anys més darrere del taulell”, diu el José Luis. La dedicació per la música ha estat vocacional, igual que per a la seva dona, i els discos que venen van acompanyats de notes escrites a mà.

El llegat de la botiga, en una llista

Tot i que ‘Music World’ es caracteritza per promocionar el format físic dels discos, el José Luis ha decidit tancar aquesta etapa amb una llista de reproducció a la plataforma de música Spotify. Una acció amb què volen que tothom qui vulgui pugui gaudir del record i el llegat de la botiga.

En aquest temple musical, el format analògic és una relíquia que s’ha volgut conservar amb estima. Fins i tot, cada disc que venen l’apunten en una llibreta. Una llibreta que ja comença a omplir les seves últimes pàgines al carrer del Rosselló, 201.