El rètol del Pinotxo Bar del Mercat de la Boqueria ha estat retirat finalment aquest dimecres cap a les dues del migdia després que dilluns la jutgessa del Jutjat Mercantil 9 de Barcelona hagués dictat com a mesura cautelar “la retirada immediata de la denominació Pinotxo Bar. Segons ha pogut saber betevé, els antics gestors del Pinotxo Bar estan interessats a recuperar el rètol que s’ha retirat.

A la carta de l’establiment, aquest migdia ja s’hi podia llegir el que possiblement serà el nom definitiu que adoptaran els nous propietaris: El Mític Bar.

Un traspàs polèmic

El traspàs d’aquest establiment emblemàtic ha estat polèmic des d’un inici. El propietari anterior, Juan Bayén, va decidir traspassar-lo de manera unilateral sense tenir en compte que la meitat del negoci familiar era propietat del seu nebot, Jordi Asín Bayén. Davant d’això, Asín Bayén va decidir emprendre accions legals per revocar la decisió del seu tiet. La retirada del rètol és una mesura cautelar ordenada per la jutgessa mentre no es resol el cas.

Més de 80 anys a la Boqueria  

El Pinotxo Bar és un negoci familiar ubicat al mercat de la Boqueria que feia més de 80 anys que estava en marxa. Fins ara, al capdavant de l’establiment hi havia en Juan Bayén, conegut per tots com el Juanito, i el traspàs va agafar per sorpresa molts paradistes i clients del mercat.