Foto: Pau Cortina

(ACN) El Saló del Caravaning 2023 tanca portes aquest diumenge al recinte firal de Gran Via amb un rècord de més de 66.000 visitants durant els nou dies de celebració, segons l’organització. El certamen, líder a Espanya i al sud d’Europa, posa punt final a una 36a edició marcada per l’atracció de nous aficionats —parelles joves i famílies amb nens— i l‘èxit de les furgonetes càmper, que gràcies a la seva versatilitat i preus competitius ja superen en vendes les autocaravanes.

Foto: Pau Cortina

Nous usuaris i famílies joves

“Hem complert l’objectiu d’atraure nous usuaris i famílies més joves per estendre al màxim l’afició a la ‘van life’ i el turisme de natura”, ha celebrat la presidenta de Caravaning i de Gremcar, Susana Colom, que ha parlat clarament de “canvi generacional”.

“El saló ha tornat a ser l’aparador més gran de les novetats del sector, un revulsiu per dinamitzar les vendes i ha reunit compradors de tot Espanya”, ha afegit el també president del saló i d’Aseicar, José Manuel Jurado. Han estat molt concorregudes les activitats programades a Travelvaning, incloent la presentació del primer informe sobre la petjada de carboni del sector a Espanya, la nova àrea de cases singulars o l’espai d’activitats familiars.