El saló Alimentaria 2024 es prepara per obrir portes a partir de dilluns a la Fira de Gran Via. Uns 8.000 treballadors i operaris enllesteixen aquest diumenge els expositors de les més de 3.000 empreses que acollirà la fira, així com les zones dedicades a demostracions culinàries i ponències, entre d’altres. Toni Vall, director general de l’Alimentaria, ha destacat a betevé que és l’edició més internacional i es recupera l’empresari asiàtic, que havia minvat des de la pandèmia de la covid.

preparatius fira Alimentaria 2024

15 dies després de la celebració del Mobile World Congress 2024, Barcelona torna a tenir una cita econòmica important. Aquest any l’Alimentaria & Hostelco espera rebre 100.000 professionals i tenir un impacte econòmic de 180 milions d’euros.

Dels 3.200 expositors presents a la fira, 900 són internacionals. Fins al 21 de març, empresaris, xefs i experts del sector alimentari parlaran de sabors nous i aliments funcionals i també més sostenibles. La innovació hi tindrà una zona dedicada amb la robòtica i la intel·ligència artificial com a protagonistes.

preparatius fira Alimentaria 2024