camió cisterna d'aigua freàtica per a reg

(ACN) L’Institut Municipal de Parcs i Jardins de l’Ajuntament de Barcelona ha aprovat la convocatòria de 75 places d’auxiliar de jardineria. En un comunicat, el consistori informa que les noves vacants estan destinades a tasques de manteniment del verd i poda. La previsió és que les primeres 50 persones s’incorporin el mes de gener a través de les borses de treball.

La convocatòria de l’oferta pública es farà el mes de febrer i acabarà a la tardor. L’objectiu d’aquestes incorporacions és poder combatre els efectes negatius de la sequera i garantir el reg de supervivència i minimitzar l’impacte en l’arbrat de la ciutat. També representa un reforç general per assolir els objectius del Pla endreça Barcelona.

Més treballadors i menys temporalitat

L’objectiu de la convocatòria és també reduir la temporalitat de la plantilla. Els processos de selecció es publiquen a la seu electrònica de l’Ajuntament de Barcelona. D’altra banda, durant el 2024 Parcs i Jardins preveu acollir 125 persones contractades per Barcelona Activa en el marc dels plans d’ocupació, amb l’objectiu de facilitar la integració de persones al món laboral.