botiga ikea glories

Ja hi ha data per l’obertura de la nova botiga Ikea al Centre Comercial Westfield Glòries: serà el pròxim 31 d’agost. L’espai tindrà 1.622 m² comercials en una planta i també hi haurà una zona dedicada a l’alimentació, amb productes típics de la botiga sueca.

El local preveu exposar més de 3.000 productes (uns 1.000 de venda directa). A més, s’oferiran els serveis de Click & Collect — perquè el client pugui comprar per internet i recollir a la botiga — i Order & Collect — perquè es pugui demanar un producte a la botiga i recollir-lo en 24 hores. Giovanni Giorini serà l’encarregat de dirigir el nou establiment, el qual ha suposat una inversió de prop de cinc milions d’euros i la creació d’uns 58 llocs de treball directes.

nova botiga ikea

D’altra banda, la companyia ha avançat que té previst incrementar més d’un 18 % la plantilla a Catalunya en els pròxims dos anys.

Segona obertura a Barcelona aquest estiu

Aquesta serà la segona botiga Ikea que obri aquest estiu a la ciutat: el 30 de juny va obrir Ikea Diagonal, un establiment situat al número 532 de l’avinguda Diagonal. Aquesta botida té 1.525 m2 comercials dividits en dues plantes, una exposició de més de 2.500 productes, 1.000 dels quals de venda directa.

A més, també inclou una zona de restauració de 51 m2 amb terrassa a la mateixa Diagonal: el Swedish Bite.