Ikea

La botiga sueca Ikea ha anunciat que el pròxim 30 de juny obrirà una botiga a la ciutat: al número 532 de l’avinguda Diagonal. Segons asseguren, aquest nou establiment suposarà una inversió de prop de cinc milions d’euros i la creació d’uns 58 llocs de treball directes.

Més de 1.500 m² en dues plantes

L’espai disposarà de 1.525 m² comercials dividits en dues plantes. També tindrà una zona de restauració de 51 m² amb terrassa a la mateixa Diagonal que es dirà Swedish Bite.

Amb aquest nou punt de venda, Ikea vol apropar-se cada cop més als barcelonins: “Ikea Diagonal ens permetrà ser al cor de Barcelona, a prop dels nostres clients, amb un format de botiga urbana que ofereix inspiració amb una exposició de més de 3.000 productes“, ha apuntat Román Castro Salazar, director de la botiga.

Pròxima obertura a Glòries

D’altra banda, la companyia ha avançat que té previst incrementar més d’un 18 % la plantilla a Catalunya en els pròxims dos anys. Ho farà a través de l’obertura de fins a 12 punts nous de contacte amb el client, entre els quals destaca Ikea Glòries, la botiga que tenen previst inaugurar després de l’estiu al centre comercial Westfield Glòries. L’espai tindrà 1.622 m² comercials en una planta i també hi haurà una zona dedicada a l’alimentació amb productes típics de la botiga sueca.