MAITE MÈLICH, membre de Marea Pensionista "Se'ls hi està concendint un extra i quan arribem al Parlament tampoc se'ns escolta, i el poble estem farts i tips. cada dia ens roben més i encara el farem president."

Durant la concentració, els manifestants han exhibit pancartes amb lemes com “SOS pensions. Públiques sí, privades no” o “Estudiant, treballador, estem lluitant per la  teva pensió”. També s’han vist molts cartells i s’han entonat càntics en contra del govern del PP i de la investidura de Mariano Rajoy i s’han denunciat els casos de corrupció. Fins i tot, han recordat, un per un, els casos de corrupció que aquests darrers anys han esquitxat els populars.

Al final de l’acte, s’ha llegit un manifest per denunciar que “sistemàticament s’extreuen diners del FRSS per provocar-ne l’extinció i justificar noves mesures i retallades en les pensions públiques”, i reclamant que es derogui el Pacte de Toledo i s’estableixi una “llei que obligui als pressupostos generals de l’Estat a assignar partides pressupostàries necessàries per assumir el pagament de les pensions”.

La concentració ha obligat a tallar durant prop d’una hora el trànsit al carrer del Comte d’Urgell, entre els carrers de Buenos Aires i Londres, però ha transcorregut sense incidents i davant la vigilància de tres furgonetes dels Mossos d’Esquadra.