El preu de la benzina i el dièsel encadena cinc setmanes consecutives de pujades i el litre de benzina, en concret, ja se situa a més d’ 1,68 euros per litre, i per tant, marca un nou màxim anual. El dièsel registra un preu d’1,533 euros per litre, segons el Butlletí Petrolier de la Unió Europea, que recull dades d’11.400 estacions de servei a Espanya entre l’1 i el 7 d’agost. En un mes, la benzina ha augmentat el preu en un 5,4 % i el dièsel en un 7,8 %.

Amb aquests repunts, els dos carburants ja superen els nivells a què ascendien abans de l’esclat de la guerra d’Ucraïna el 24 de febrer de l’any passat. A més, aquests preus arriben en plena operació sortida del pont d’agost. Ara bé, la xifra dels carburants encara està lluny dels màxims històrics que es van assolir el 2022, quan es van superar els 2 euros per litre.

Consulta el mapa de les benzineres més barates de Barcelona

Hi ha algunes benzineres a Barcelona més econòmiques que d’altres. Consulta el preu de la benzina avui i on són les gasolineres més barates de Barcelona en el mapa que hem elaborat a betevé.