Mas Parés és una empresa mitjana de la comarca de la Selva, i és una de les triomfadores d'aquest saló. Ha guanyat dos premis a la innovació: un, per aquest "foie gras" de torró de Xixona i l'altre, per aquests bombons de "foie" amb pebre de Sechuán. JAUME JOVÉ, responsable R+I de Mas Parés "Pensem que és un format de petit fourt, preparat per als banquets, 'caterings' i bodes." Una altra novetat, un formatge de xocolata. Amb un objectiu: fer que els nens prenguin més llet. Malgrat la crisi, el saló Alimentaria continua sent un gran aparador per a les empreses del sector. Per això en aquesta edició es presentaran oficialment més de 300 nous productes. Aquest cava té una distinció molt cara. Està fet amb or. ISABEL SILVERE, Amber Rouge "Al ser polvo de oro, el oro se mantiene en suspensión y crea una apariencia mágica en la copa." I aquests raviolis poden servir-se com a primer plat o bé com a postres. OLIVER BALTEO, responsable de Formació comercial de CBG Vins, formatges o embotits. Multitud de productes amb infinitat de presentacions que els professionals podran conèixer -i també provar- fins divendres al recinte firal de la Gran Via.

Comparteix a: