Diversos establiments de loteria de Barcelona han repartit sort pel sorteig del Nen 2022. El segon premi ha quedat molt escampat, amb diversos punts que han venut algun dècim del 44469, que atorga 750.000 € a la sèrie, és a dir, 75.000 euros la butlleta.

Entre els establiments que han venut part d’aquest premi hi ha l’administració del centre comercial Les Arenes, que ha venut almenys 30 butlletes, així que ha repartit 2’25 milions d’euros, pel capbaix. A més, el venedor, Víctor Fernández, les ha entregades totes en mà a clients habituals, fet que l’ha alegrat molt. “Sobretot l’última venda, que no el volia i va marxar. Després va tornar i el va comprar, la veritat és que em poso a la seva pell i se’m posa la meva de gallina”, confessa.

El millor regal de Reis

En aquest punt de venda hi va comprar la Joana a última hora i justament es va emportar diversos dècims del 44469. Una sorpresa així sempre és ben rebuda però assegura que aquest any li ha anat millor que mai. “No havia pogut comprar res dels Reis per motius personals i ahir per la tarda vam passar per l’administració. Vaig comprar un número per cadascú de la família i aquests han sigut els seus Reis“, explica emocionada la premiada.

Precisament, aquest establiment no guanya per cava, aquest 2022. Tot just fa dos dies, el dimarts 4 de gener, va repartir butlletes del tercer premi del sorteig de l’Euromillones, premiat amb 150.000 euros cadascuna. A la porta de la botiga encara hi pengen els cartells que ho anuncien.

El segon premi, a sis establiments de Barcelona

També han repartit sort altres establiments de loteria de la ciutat, com el de la plaça de Mossèn Clapès, a Sant Andreu Palomar. Una administració en la qual el seu venedor, Daniel Zapata, afirma que hi havia repartit altres premis però que aquest segon del sorteig del Nen és el més quantiós. Per aquest motiu, veïns del barri l’han felicitat i ho han celebrat amb cava.

Els altres punts on s’han venut part d’aquest 44469 són: administracions de loteria del carrer de Pelai, 56 i del carrer Creu Coberta, 121. També les situades al centre comercial Diagonal Mar i el Corte Inglés de la plaça de Catalunya.

El tercer premi arriba a L’Hospitalet de Llobregat

El tercer premi del sorteig, el 19.467, també ha estat molt repartit, tot i que no ha caigut a Barcelona. Una part, però, ha viatjat molt a prop, a l’administració 9 de l’avinguda del Carrilet de l’Hospitalet de Llobregat. És el Gato Negro de Catalunya i el seu billetaire ha rebut la notícia amb molta alegria. El tercer premi reparteix 250.000 euros a la sèrie, és a dir, 25.000 euros cada papereta.

La Rioja, la més agraciada

La Rioja ha estat la gran agraciada del sorteig del Nen 2022 que reparteix prop de 700 milions d’euros en premis aquest 6 de gener. Tots els números del 41665 s’han venut íntegrament a Logronyo, especialment a l’administració número 6 d’aquest municipi. El tercer premi atorga 2 milions d’euros a cada sèrie, 200.000 euros cada butlleta premiada.