El dècim amb el número 87884 per al sorteig de la loteria de Nadal 2021 s’ha convertit en un dels més cercats d’aquest any. Un fet que ha agafat per sorpresa l’administració de loteria de Barcelona situada al centre comercial Arenas Barcelona. En Víctor Alfonso Fernández és l’encarregat de vendre butlletes de loteria d’aquesta administració, i confessa els va sobtar la bogeria per aconseguir el número 87884: “El telèfon no parava de sonar” i centenars de persones s’interessaven per comprar-lo.

L’administració de loteria Las Arenas va rebre entre 200 i 300 trucades preguntant pel dècim. Però, quina història s’amaga darrere d’aquesta butlleta? El 87884 s’ha fet viral a Fuente Obejuna, una petita localitat de Còrdova on un veí va decidir regalar de manera anònima dècims amb aquest número entre els seus habitants. Un gest inspirat en l’anunci de la loteria de Nadal del 2021. Aquesta notícia va aparèixer a diversos mitjans i llavors va començar la recerca del número viral. Molts usuaris van detectar que l’administració de loteria de Les Arenes tenia dècims amb el 87884 i això va generar una allau de peticions per obtenir-lo.

Altres números de loteria de Nadal amb molta demanda

El número de Fuente Obejuna no és l’únic que ha despertat l’interès dels compradors de loteria a Barcelona. Víctor Alfonso Fernández assegura que han rebut moltes peticions per comprar el 29991 per la similitud amb el 19921, la data d’erupció del volcà de La Palma.

Un altre dels que recorden a Les Arenes és un dècim que el 2019 es va fer famós perquè una vident va predir que tocaria. Un número que venien en aquesta administració i que va generar una cua quilomètrica per obtenir-lo. El número no va tocar, però va obtenir un quart premi.