Són els ulls i les cares més buscades d'aquestes festes. El turbot, les corbines i el lluç seran les estrelles del Nadal. "M'apartaria del salmó i coses d'aquestes que són prohibitives. Deixem l'escamarlà per una altra època que està una mica alt de preu." I en el marisc qui guanyarà la partida serà la gamba argentina. Aquest any, el 85% de la captura és més gran i la diferència de preu entre una de petita i una de mida superior és només d'un euro i mig. Abans d'aventurar-se a dissenyar un menú... una bona recomanació. Casimiro LLorenç "Abans de decidir quin plat vols fer mira les possibilitats que tens i decideix què faràs. Tindràs un estalvi important." Els diners que aconseguim amb aquest suggeriment els podrem invertir en el raïm que, puja de preu. Per això els experts recomanen comprar fruites de temporada com la taronja el plàtan o la pinya. I a qui vulgui variar sempre li quedaran les fruites exòtiques. Això sí, als postres de nadal com els turrons i les neules els ha sortit un competidor. Són els combinats de fruita com aquest.