MARIONA CAMPOS, actriu de la companyia La Trepa "El jove Teatre Regina és una sala estable de teatre infantil i jove i es dedica a fer espectacles infantil i familiar. La gràcia d'aquest teatre és que si pots agafar obres que ben representades, amb molts personatges i que no sigui la mateixa persona sis vegades fent diferents personatges que acabes confonent al nen sinó que cadascú té el seu propi personatge doncs ajuda i dignifica el teatre infantil. Va fundar la companyia la Trepa que també té molts anys d'història uns 30 o més". MARC MIRAMUNT, actor de la companyia La Trepa "'Pastorets Superestel' seria una versió revisada i embogida dels pastorets tradicionals que tots coneixem. És un musical rock amb 14 persones a l'escenari. Representa que passa a Betlem però els dimonis són atemporals i ens permetem fer bromes amb temes d'actualitat. Just abans de reis teniu temps de venir-nos a veure i us prometem que passareu una horeta i mitja genial i divertidíssima".

REPOR: JOVE TEATRE REGINA – PASTORETS SUPERESTEL

Informen: AITANA MOLINA / MIQUEL RODRÍGUEZ

Des de l’any 1988 el Jove Teatre Regina ofereix una programació estable per als més petits i és la seu de la companyia La Trepa. Els seus espectacles no tenen res a envejar al teatre per adults, es cuiden tots els detalls perquè nens i joves tinguin accés a teatre de qualitat. Fins al 4 de gener presenten l’espectacle ‘Patorets Superestel’ de Ricard Reguant en què 14 actors donen vida a aquest clàssic de la programació nadalenca.

¤W0 80 ]] C2.5 G 0 [[
*CG innom2w MARIONA CAMPOS
actriu de la companyia La Trepa
00:11
DECLA MARIONA CAMPOS, actriu de la companyia La Trepa
¤W1 70 ]] C2.5 G 0 [[
*CG inexpliw ELS PASTORETS DEL SEGLE XXI
00:19 a 00:34

¤W2 78 ]] C2.5 G 0 [[
*CG innom2w MARC MIRAMUNT
actor de la companyia La Trepa
00:36
DECLA MARC MIRAMUNT, actor de la companyia La Trepa
¤W3 75 ]] C2.5 G 0 [[
*CG innomw Informen: AITANA MOLINA / MIQUEL RODRÍGUEZ
01:00

‘Pastorets Superestel’ fins el dia 4 de gener al Jove teatre Regina

MARIONA CAMPOS: “El jove Teatre Regina és una sala estable de teatre infantil i jove i es dedica a fer espectacles infantil i familiar. La gràcia d’aquest teatre és que si pots agafar obres que ben representades, amb molts personatges i que no sigui la mateixa persona sis vegades fent diferents personatges que acabes confonent al nen sinó que cadascú té el seu propi personatge doncs ajuda i dignifica el teatre infantil. Va fundar la companyia la Trepa que també té molts anys d’història uns 30 o més”.

MARC MIRAMUNT: “Pastorets Superestel seria una versió revisada i embogida dels pastorets tradicionals que tots coneixem. És un musical rock amb 14 persones a l’escenari. Representa que passa a Betlem però els dimonis són atemporals i ens permetem fer bromes amb temes d’actualitat. Just abans de reis teniu temps de venir-nos a veure i us prometem que passareu una horeta i mitja genial i divertidíssima”.