La Cambra de Comerç de Barcelona ha nomenat Jordi Clos com a president de Turisme de Barcelona. El també president del Gremi d’Hotels de Barcelona liderarà el consorci encarregat de la promoció turística de la ciutat en substitució de l’hoteler Eduard Torres, que va accedir al càrrec el 2019. Fins ara, Clos ocupava la vicepresidència tercera del consorci.

El nomenament s’emmarca en el procés de renovació dels òrgans representants de les entitats participades per la Cambra de Comerç de Barcelona.

Una trajectòria vinculada al desenvolupament turístic de Barcelona

Jordi Clos és el fundador i president del grup hoteler Derby Hotels Collection, que té més de 20 edificis en propietat, 900 treballadors i presència a diferents ciutats europees. Clos és també el president del Gremi d’Hotels de Barcelona des del 2021, càrrec que ja va ocupar entre el 1999 i el 2019. La seva trajectòria ha estat estretament vinculada al desenvolupament turístic de nostra ciutat. Jordi Clos també està vinculat a la Cambra de Barcelona com a vicepresident de la Fundació Barcelona Promoció i ha rebut reconeixements com la Medalla d’Or al Mèrit Cultural de l’Ajuntament de Barcelona i la Creu de Sant Jordi de la Generalitat.