cobrar loteria nadal bizum

El sorteig de la Loteria de Nadal 2021 arriba amb una gran novetat aquest any. Ja no caldrà anar a una administració de loteria per cobrar els premis inferiors a 2.000 euros. Ara es podran cobrar a través del mòbil de forma ràpida i senzilla. T’expliquem pas a pas què hauràs de fer si tens un dels números premiats al sorteig de la Loteria de Nadal 2021, que se celebrarà el 22 de desembre, i vols cobrar-lo per Bizum.

Què fer per cobrar la Loteria de Nadal si tens un número premiat al sorteig

Si la sort és al teu costat i tens un dècim d’un número premiat al sorteig de la Loteria de Nadal, comprova quants diners t’han tocat. Si l’import és inferior a 2.000 euros el podràs cobrar per Bizum. En canvi, si els supera, hauràs d’anar al banc per cobrar el premi, igual que passa amb les administracions de loteria.

Un cop hagis comprovat que el premi és inferior als 2.000 euros, entra a l’aplicació de Bizum i genera un codi QR. Després ves a l’administració de loteria més propera i ensenya aquesta imatge. El titular de l’establiment escanejarà el codi i validarà el premi i ja tindràs abonat l’import al teu compte.

Paga el dècim de Nadal amb el mòbil

A través de l’aplicació Bizum del teu banc també podràs pagar els dècims de la Loteria Nacional per al sorteig de Nadal 2021 a través del mòbil. El procediment és molt senzill i molt semblant al que hauràs de fer si et toca un premi. Simplement, hauràs de generar un codi QR a l’app de Bizum o del teu banc i ensenyar-lo a l’administració de loteria per validar el pagament.