ARTUR MAS, president de la Generalitat de Catalunya "Entre altres coses anem cap a la creació de centres de projecció internacional basats a Catalunya, molts dels quals a Barcelona, i a més a més amb tecnologies avançades i en sectors de futur, en sectors punta, anem aquí. Aquesta és l'evolució natural del model productiu."

La multinacional japonesa ha invertit inicialment 12 milions d’euros en la seva seu a Barcelona, fet que permetrà contractar 300 persones, 60 de les quals ja han estat seleccionades per la multinacional. El Centre s’ha situat a la Gran Via de les Corts Catalanes, prop de la Ciutat de la Justícia, i aglutina sofisticades activitats comercials de Fujitsu, entre les quals l’àrea de venda i de nous negocis.

Mas ha agraït la inversió de Fujitsu a Catalunya i ha subratllat que la multinacional demostra que ara també és un “bon moment per invertir”. El president, que aquesta nit participarà en una trobada amb directius d’empreses japoneses instal·lades a Catalunya, ha recordat l’arrelament de les empreses nipones a casa nostra i ha elogiat que “fins i tot quan es veuen forçades a deixar Catalunya, ho fan de manera educada i positiva”. Mas ha afegit que el model productiu català ha de seguir en aquesta direcció.