Pell rasposa, fulles punxegudes i groc intens, però en la seva versió artificial. La pinya serà l'atractiu de les llars durant la primavera i l'estiu del 2017, un element decoratiu que aporta llum, color i festivitat. ALEGRÍA FERNÁNDEZ, directora de compres de Foimpex "Es 'con piña y a lo loco'. És l'estiu, molts colors, molta fruita i el protagonista és la pinya. La pinya amb llums, als cabassos, a un cistell, a una safata..." La síndria o la llimona també, tot creant un entorn d'allò més tropical. No hi poden faltar, però, els accessoris mariners que ens traslladen a illes paradisíaques ni tampoc el cactus, que encara es manté a la "pole position" del sector. Però les noves tendències en decoració no són les úniques protagonistes del saló Expohogar. Les ponències i els espais de formació tenen cada cop més èxit entre els prop de 9.000 visitants que passen cada any per la fira. JOSEP ALCARAZ, director d'Expohogar "El que intentem és que el detallista quan arribi aquí trobi els productes i també la forma i els serveis per poder exposar i poder millorar la seva botiga" I, com a qualsevol cita, el centre de totes les mirades és la tecnologia. En aquest racó del recinte personalitzen productes en només dos minuts. MARCO DE SAL, Roland "Aquesta màquina és una màquina de tecnologia ultravioleta que és capaç d'imprimir directament sobre qualsevol tipus de material, ja sigui fusta, metracrilats, vidres, metalls... en aquesta cas en concret hem fet un puzzle però podem fer qualsevol tipus d'article personalitzat" Ja tenim el trencaclosques de BTV a punt. Ara només falta tenir paciència i anar col·locant cada peça al seu lloc.

120 firmes exposen les tendències i novetats de cara la temporada primavera i estiu

a la 56a edició de l’Expohogar. El saló dedicat a professionals del sector de la decoració, l’interiorisme, l’artesania i la bijuteria, espera rebre 9.000 visitants fins al 24 de gener.

En aquesta nova edició els colors vius estan marcant tendència, així com les plantes i les fruites, especialment les pinyes, que semblen que il·luminaran les llars aquest estiu. Pel que fa a la bijuteria, tot sembla indicar que el cuir i l’estil ètnic estan entre les tendències de la temporada que ve.

A part de l’exposició comercial, Expohogar ofereix un ampli programa d’activitats. El saló inclou xerrades sobre marxandatge visual, aparadorisme, comerç electrònic, personalització d’objectes amb tècniques d’impressió digital i paisatgisme. Aquest any també hi ha hagut tallers d’art floral i demostracions d’empaquetament de regal.

Expohogar, de periodicitat bianual i de caràcter professional, estarà obert del 21 al 23 de gener de 10.00 a 19.30 h, i dimarts 24 fins a les 17.00 h. Es preveu l’afluència de visitants professionals procedents de Catalunya, Aragó, Andorra, València, Balears, País Basc i sud de França.