Un Madrid-Barça sempre és una font d'ingressos. Un exemple clar: els qui durant la nit del gran clàssic són darrere una barra. És el cas de la Montaña, que durant dies ja porta preparant i organitzant el dispositiu de demà: nevera a vessar de menjar i begudes. MONTAÑA VERA, propietària del bar Daduas "A pesar de ser en abierto, no escatimamos en gastos. Es un Madrid-Barça: si me tengo que beber cinco cervezas me las bebo. No reservo porque si reservo y es a las 22 h, la gente vendrá a las 10 menos 10. Y si viene a la tarde, tengo la tarde asegurada." Per si de cas, ella ja té més de 400 cerveses al magatzem. I en aquest bar ja preparen el plat més demanat en una nit com la de demà. "Las patatas bravas." CARLOS PADILLA, treballador del restaurant La Vila "Condicionamos las mesas, porque como ves somos un restaurante. Mientras consuman algo, no importa el importe." Però no tothom surt beneficiat d'una nit com aquesta. Els restaurants noten com la clientela baixa considerablement. JOAN CAMBRONERO, encarregat del restaurant D.O. "Baixa en un 70%. I més si és en obert. Si fos tancat, després se surt a sopar. Si guanyen, després sempre pots treballar una mica." Així doncs, per a ells una bona notícia seria que demà s'obrissin aquestes ampolles.