(ACN/EFE) El Consell d’Administració del Port de Barcelona ha aprovat aquest dimecres el nomenament de l’enginyer David Pino com a director del Port Vell. Pino ha estat treballador del Port de Barcelona des del 2008 i, fins ara, havia exercit com a cap de Planificació Territorial i Gestió Tècnica de Concessions de la infraestructura portuària.

Pren el relleu de Joan Colldecarrera

El Port de Barcelona ha explicat en un comunicat que el nou director s’incorporarà al càrrec a partir de l’1 de gener del 2023 i prendrà el relleu de Joan Colldecarrera al capdavant de l’organisme encarregat de la gestió del port ciutadà del Port de Barcelona. Colldecarrera va entrar com a director al Port Vell el 2017 però el seu vincle amb la institució es remunta al 1996.

El Port de Barcelona ha subratllat que Pino ha exercit un paper principal en la preparació de la 37a edició de la Copa Amèrica de vela, que se celebrarà l’any 2024. El futur director del Port Vell de Barcelona és enginyer civil per la UPC i té el màster d’Enginyeria de Camins, Canals i Ports a la Universitat Politècnica de Madrid. També ha cursat el Programa de Direcció Avançada d’Esade i el Programa del Bon Govern Corporatiu en ICA.