RICARD OLLER, president de l'Agrupació de Comerciants del Portal de l'Àngel "S'estava començant a solucionar el problema fins que hem tingut la mala sort que ha passat aquest luctuós episodi a Salou amb la mort d'aquest senyor senegalès, desgraciadament, i creiem que això ha complicat molt la situació." "Hi havia petits moments al llarg del dia en què es veia venda ambulant però, realment, havia disminuït de forma significativa. Ens sembla, des del punt de vista dels comerciants, que la resposta d'aquest col·lectiu ha sigut violenta i pensem que la situació s'ha complicat força".

El president de l’Agrupació de Comerciants del Portal de l’Àngel, Ricard Oller, explica que “s’estava començant a solucionar el problema fins que hem tingut la mala sort que ha passat aquest luctuós episodi a Salou“. Segons Oller, el col·lectiu ha respost de forma “força violenta i la situació s’ha complicat força”.

Per fer front a aquesta problemàtica, el govern municipal ha iniciat la revisió dels protocols d’actuació i s’ha reunit amb sindicats i Guàrdia Urbana per dissenyar una acció coordinada.