Barcelona Activa feina ucraïnesos

Barcelona Activa ofereix un centenar de cursos d’estiu presencials i en línia per a les persones que vulguin aprofitar per ampliar coneixements. En destaquen els cursos de formació tecnològica, com ara els d’administració electrònica, intel·ligència artificial, legalitat o creació de continguts.

A banda de les formacions, també hi ha diverses master class amb l’objectiu de facilitar la recerca de feina i que es mantindran vigents durant tot l’estiu a través del web de l’agència econòmica municipal. La regidora de Promoció Econòmica i Treball, Raquel Gil, creu que les formacions són una oportunitat per “avançar en coneixements, tenir millors currículums i arribar a les entrevistes de feina amb més garanties d’èxit”.

Iniciació en entrevistes de feina

Jo+ és un espai virtual orientat a joves que simula entrevistes de feina i enregistra videocurrículums amb l’objectiu de preparar els interessats per a una situació real. L’equipament de Barcelona Activa El Convent ofereix un ventall de recursos i acompanyament d’experts de manera individualitzada.

Al 22@ posen al servei de la ciutadania un servei personalitzat d’assessorament, un espai per cercar feina i tallers del programa d’activitats del Porta22. L’horari d’atenció és de 8.30 a 15 h, tant en format presencial com en línia. En els cursos ensenyen a preparar una entrevista, a inscriure’s a diferents portals de feina o treballar l’autoconeixement professional.

Punts d’informació i suport psicològic

Al llarg de tot l’estiu es mantindran diversos punts d’informació repartits per la ciutat per donar a conèixer la tasca de Barcelona Activa i explicar els serveis que puguin ser més útils per a tothom que s’hi acosti. A banda, s’ha habilitat un servei de suport psicològic per a qui ho necessiti a l’hora de buscar feina.