Barcelona acollirà el 6è Fòrum Internacional de Nacions Unides Europa sobre col·laboracions publicoprivades. La trobada, que tindrà lloc entre el 4 i el 6 de maig, arriba a Barcelona després que el Grup de Treball de Col·laboracions Publicoprivades de Nacions Unides Europa (UNECE) ho acordés per unanimitat.

Aquest fòrum és l’espai de trobada de més de 400 professionals, empreses i institucions de tot el món que treballen per definir unes col·laboracions més eficients i amb un major impacte positiu en la societat, el planeta i les persones.

Economia circular i sostenibilitat

El Fòrum del 2022 tractarà, entre d’altres temes, sobre projectes d’economia circular i casos concrets de bones pràctiques en col·laboracions entre l’àmbit privat i públic per a l’impacte local. Per tant, Barcelona tindrà l’oportunitat d’explicar com està impulsant aquest tipus de col·laboracions en l’entorn de la promoció econòmica i la sostenibilitat.

El Fòrum s’organitza des de l’any 2016 i normalment té lloc a a Ginebra, a la seu d’UNECE. Barcelona serà la segona ciutat que acull la trobada fora del seu escenari habitual, després que el 2017 ho fes Hong Kong.