L’Automobile Barcelona 2023 ha omplert el recinte de Montjuïc de públic i compradors. El també conegut com a Saló de l’Automòbil ha acollit 360.000 visitants, un 20 % més del que s’havia previst. El president de la fira, Enric Lacalle, ha qualificat la cita de “rècord” perquè han crescut les vendes i la xifra de marques presents, (deu més que l’anterior edició). Lacalle també s’ha marcat com a objectiu reunir totes les grans firmes del sector en l’edició del 2025.

L’Automobile Barcelona 2023 impulsa el vehicle elèctric

Aquesta 42a edició de l’Automobile Barcelona ha posat el focus en el vehicle elèctric i ha mostrat que cada cop hi ha una oferta més diversificada. Els visitants també s’han interessat en els motors electrificats. Un 36 % han assistit al saló amb intenció de comprar un vehicle i d’aquests més de la meitat busca un cotxe electrificat.

Activitats per a l’expansió del vehicle electrificat

Les activitats per donar a conèixer els avantatges del vehicle elèctric han aconseguit atraure una gran quantitat de públic. Un exemple són les demostracions i exhibicions de famosos del món del motor, que han pilotat vehicles elèctrics en un circuit al voltant de la Font Màgica de Montjuïc.

A més, els tradicionals boxs de l’avinguda de la Reina Maria Cristina i de Rius i Taulet han estat un altre dels focus d’activitat. Les marques han posat a disposició dels visitants tot tipus de vehicles, un cop més amb especial protagonisme dels models electrificats, que els interessats a adquirir un nou cotxe han pogut conduir en condicions reals per l’emblemàtic circuit de Montjuïc.