La primera jornada de l’ISE Barcelona 2024 s’ha tancat amb més de 34.000 visitants, segons ha explicat el director del congrés, Mike Blackman, durant la conferència de Sharmeen Obaid-Chinoy. Aquesta xifra suposa gairebé la meitat dels congressistes que l’organització preveia per a tota l’edició, que volien que fos de rècord, coincidint amb el 20è aniversari. Les dades oficioses del primer dia fan pensar que va “per bon camí”.

Entre els assistents a la fira, bones sensacions. Sortien molt satisfets amb el que han pogut veure en aquesta primera jornada, “per la quantitat d’empreses amb qui poder fer contactes i per les novetats que el sector hi presenta“.

Cues a la parada de taxis a la sortida del congrés

La gran afluència de públic en aquest primer dia de fira ha provocat algunes cues a la parada de taxis del recinte firal, com és habitual en aquests congressos multitudinaris. Les esperes a l’hora punta de sortida han estat d’entre 20 i 30 minuts.

Cal recordar, però, que els congressistes disposen d’un servei de bus llançadora cada 15 minuts, així com les línies regulars d’autobús H12, V1, 46, 65 i 79. Pel que fa al metro hi ha dues línies que enllacen la fira amb Barcelona —L9 Sud (parada d’Europa-Fira) i L10 Sud (parada de Foc)—, així com diverses línies dels Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) —L8, S3, S4, S8, S9, R5, R50, R6 i R60 (parada d’Europa-Fira).