La cadena Yelmo Cines assumirà la gestió del cine Comèdia i començarà a partir d’aquest divendres l’explotació de les seves sales, situades a la cantonada entre el passeig de Gràcia i la Gran Via de les Corts Catalanes.  Segons ha informat avui Yelmo Cines en un comunicat, aquesta cadena pretén continuar amb l’activitat de l’històric cinema amb la finalitat de ”seguir oferint la millor oferta de cinema i pel·lícules a tota la ciutat de Barcelona”.

El cinema Comèdia, gestionat fins ara per l’empresa Espectacles, SL,  es trobava en un procés de concurs de creditors, després que els propietaris de l’immoble presentessin una demanda per impagament de pràcticament un any del lloguer. A finals del mes de maig passat, un jutjat mercantil de Barcelona va obrir un termini per rebre, fins a aquest 1 de juny, ofertes per comprar la unitat productiva del cinema Comèdia, inclòs el personal i l’arrendament de l’edifici, amb la finalitat d’evitar el desnonament de l’immoble i permetre la continuïtat de l’activitat cinematogràfica.

La cadena Yelmo és la responsable a Barcelona dels cinemes Icària i té sales a Abrera, Barberà del Vallès, Castelldefels i Sant Cugat. Yelmo Cines és part de Cinépolis, quarta cadena mundial amb presència a Espanya, Mèxic, els Estats Units, bona part de Sud-amèrica i  l’Índia. La cadena de cinemes destaca que “disposa dels sistemes de projecció i so més avançats, les seves sales ofereixen una gran espectacularitat i la millor experiència d’oci i cinema possible”.