Tot i que la història de desamor que explica la cançó té lloc al Bergen natal dels membres de Kakkmaddafakka, és Barcelona la ciutat que llueix en el videoclip. Les siluetes mostren panoràmiques de la ciutat, les muntanyes, el mar, el monument a Colom i el passeig de Gràcia. El motiu? Així de clar respon la banda a través de Twitter:


Els noruecs han actuat un parell de vegades a la ciutat en el marc del festival Bona Nit Barcelona. El grup va tocar en la primera edició del certamen ecològic i també en la de 2015, que per primer cop es va traslladar del Poble Espanyol a la plaça de les Glòries.

Dels Manel a Shakira, altres videoclips que s’han rodat a Barcelona

Els barcelonins Manel van gravar el videoclip de ‘Quin dia feia, amics…’ a la ciutat, recreant el final dels anys 70 i l’auge de les bandes juvenils. Però si hi ha un rodatge que va ser sonat va ser el que va protagonitzar la cantant Shakira a la Barceloneta el 2010. L’Ajuntament va acusar la colombiana d’incomplir les ordenances municipals per circular dalt d’una moto sense casc i banyar-se en una font pública.