Últims rebujitos i últims balls de la Feria de Abril. Han estat moltes les persones que aquesta tarda s'han acostat al recinte del Fòrum per gaudir de les últimes hores de la Feria. MARÍA PINEDA "Nosotros ya hasta el último momento claro. Empezar y acabar. Aunque luego nos duelan los pies toda la semana pero aquí hay que aguantar." PACO GÓMEZ "He venido con amigos, he venido a pasar todo el día, a comer pulpito, patatas, y nada, pasar el día." Com ells, segons la FECAC, més d'un milió i mig de persones han visitat las casetas durant els 10 dies que han estat obertes. FRANCISCO GARCÍA PRIETO, president de la FECAC "Más gente que el año anterior, más entidades que el año anterior, más esfuerzo que el año anterior, más voluntad que el año anterior y con ganas de repetir el año que viene." Èxit de públic i també de vendes. La coincidència amb el pont de l'1 de maig i les ofertes anticrisi han fet que moltes entitats hagin millorat els números de l'any passat. FRANCISCO MOYA "Parecía que con esto de la crisis y esto la gente no iba a reaccionar y al final ha habido un incremento de ventas respecto al año pasado." MANUEL DUARTE "Ha coincidido los cinco días así de fiesta y tal y contentos." Amb la cloenda d'aquesta edició es posa punt final a un cicle. A partir d'ara l'Ajuntament negociarà un nou conveni amb la FECAC. La intenció del consitori és atorgar les llicències i cobrar les taxes directament a les entitats. Una feina que fins ara feia la Federació.

L’organització destaca que les casetas, per on han passat 108 grups de cant i ball, han millorat les vendes, especialment durant el pont de l’1 de maig i durant aquest segon cap de setmana.

Amb la cloenda de la 41a edició s’acaba un cicle. A partir d’ara l’Ajuntament i la FECAC començaran a negociar el nou conveni. El consistori vol que a partir de l’any vinent sigui l’administració local i no la FECAC l’encarregada d’atorgar les llicències i de cobrar les taxes a les entitats.