Barcelona tindrà el 2023 una nova festa dedicada al festival d’Eurovisió amb més aforament i més nits d’espectacle. La BCN Eurovision Party 2023 es farà el dissabte 25 de març al Sant Jordi Club, un recinte més gran que la Sala Apolo, l’espai que va acollir la primera edició. Els organitzadors han programat també activitats per a les dues nits prèvies i ja tenen confirmada l’assistència de representants històrics del festival.

Aquesta segona edició consolida Barcelona en el circuit de les anomenades “preparties” d’Eurovisió, festes prèvies al festival en què participen els artistes de l’any corresponent i també es conviden alguns de les edicions anteriors. El Sant Jordi Club no només permetrà doblar l’aforament sinó que, segons els organitzadors, les dimensions de l’escenari permetran “un nivell d’espectacle major”.

Tres nits de festa eurovisiva

Aquest és el calendari d’actes i artistes confirmats per a la festa del 2023 a Barcelona:

  • Eurofans Club. Dijous 23 de març del 2023 a la sala Arena Experience. Festa de benvinguda amb DJ eurovisius i de les organitzacions de fans d’Eurovisió (OGAE).
  • Euro Queens Night. Divendres 24 de març del 2023 a la Sala Apolo. Festa que combinarà DJ amb música en viu, amb les actuacions confirmades d’aquests artistes eurovisius: Barei (Espanya 2016), Ronela Hajati (Albània 2022) i Efendi (l’Azerbaidjan 2021). L’espectacle estarà presentat per WRS, el presentant de Romania 2022.
  • BCN Eurovision Party. Dissabte 25 de març del 2023 al Sant Jordi Club. A banda d’artistes de l’edició 2023 del festival, hi han confirmat l’assistència noms històrics com Eva Santamaría (Espanya 1993), Suzy (Portugal 2014), Poli Genova (Bulgària 2016), Dami In (Austràlia 2016) i Destiny (Malta 2021).

Entrades a la venda

Les entrades per a la BCN Eurovision Party es posen a la venda aquest dimecres, 7 de setembre, a les 19 h al web bcneurovision.com. La festa al Sant Jordi Club tindrà tres preus (35, 46 i 55 €), però hi ha també un paquet de les tres nits per 65 €.

La primera edició de la BCN Eurovision Party, el mes de març passat, va congregar 1.300 persones a la Sala Apolo, que van veure l’actuació de Chanel, la representant espanyola a Eurovisió, així com altres artistes d’aquest any i Jamala, d’Ucraïna, la guanyadora del festival el 2016.