(ACN) “El Senyor dels Anells” en versió concert arribarà al Palau Sant Jordi els dies 14, 15 i 16 d’abril del 2023. L’esdeveniment inclourà una projecció en una pantalla gegant de la trilogia de fantasia èpica de Peter Jackson basada en les novel·les de J. R. R. Tolkien: ‘La comunitat de l’anell’, ‘Les dues torres’ i ‘El retorn del rei’, amb una banda sonora en directe.

L’Orquestra Simfònica del Vallès, dirigida per Ludwig Wicki i amb la soprano Kaitlyn Lusk, serà l’encarregada d’interpretar-la, acompanyada dels Cor Madrigal, Cor Bruckner Barcelona i l’infantil Cor Vivaldi. A Madrid també hi farà parada, concretament, al WiZink Center els dies 6, 7 i 8 d’octubre del 2023. Les entrades es posaran a la venda aquest dijous, a les 12 del migdia. L’organització dona l’opció de comprar les entrades d’un sol dia o bé, si es prefereix, el paquet complet per a les tres sessions.

Els espectacles arrencaran a les 19 h i tindran una durada de 3 hores, amb una pausa de màxim 30 minuts. En el cas d”El retorn del rei’, però, la sessió s’allargarà 25 minuts més.