Dia Còmic Gratis

El Dia del Còmic Gratis se celebrarà aquest dissabte, 13 de maig, a llibreries especialitzades en aquest gènere a tot l’estat, després d’una pausa obligada per la pandèmia. Durant aquesta jornada, es regalaran milers de publicacions. A Barcelona hi participaran tres establiments: Norma Còmics (passeig de Sant Joan, 9), Universal (ronda de Sant Pau, 62) i Antifaz (Gran de Gràcia, 239).

Quins llibres es regalaran?

Els títols que es lliuraran gratis als clients són els següents: ‘Vengadores / Patrulla-X’, ‘Asombroso Spiderman’, ”Carne de cañon’, ‘Frida McMoon y los aprendices del tiempo’, ‘La odisea de Hakim’, ‘Especial unpopular’, ‘Star wars: the high republic’, ‘Punkdroid’, i ‘Especial Peic’.

El Free Comic Book Day va començar a celebrar-se el 2002 als Estats Units cada primer dissabte de maig a les llibreries especialitzades de còmics. Aquí se celebra des del 2010 i es fa el segon dissabte de maig. S’editen diversos còmics a traves d’editorials i autors col·laboradors.

Aquest esdeveniment vol potenciar la lectura i donar protagonisme a les llibreries especialitzades i que es coneguin. Algunes de les botigues participants tindran firmes d’autors.