El pati d’armes del Castell de Montjuïc acollirà els concerts de la Sala Barcelona-Música que es farà del 29 de juny al 21 de setembre. El projecte se centra a donar suport a les sales de concerts de petit aforament, menys de 250, a la ciutat per fer créixer els artistes i les seves carreres. Els concerts es faran cada dijous i es programaran 20 actuacions en directe.

Quins artistes actuaran?

La programació té en compte un cartell paritari, inclusiu, divers i plural. Inclou gèneres com el flamenc fusió de Queralt Lahoz, que serà l’artista que cantarà en la sessió inaugural del 29 de juny. També hi actuaran Putochinomaricón, concerts de pop com Rombo i Angeladorrrm, nits guitarreres amb Bala i Exnovios + Los Yolos, una nit de ritmes llatins amb Papa Orbe & Los Científicos del Sabor i una altra amb ritmes africans amb Alma Afrobeat Ensemble + Kwame Adzraku, artistes internacionals com Son Rompe Pera, una nit amb sons electrònics amb TMATNB + Nil Ciuró, entre d’altres. També s’ha plantejat una programació de DJ locals que punxaran fins a la mitjanit.

29 de juny – Queralt Lahoz
6 de juliol – Putochinomaricón
13 de juliol – Socunbohemio
20 de juliol – TMATNB + Nil Ciuró
27 de juliol – Ciutat
3 d’agost – Júlia Colom + Marta Knight
10 d’agost – Guineu + Maio
17 d’agost – Papa Orbe & Los científicos del sabor
24 d’agost – Son Rompe Pera
31 d’agost –Alma Afrobeat Ensemble + Kwame Adzraku
7 de setembre – Rombo + Angeladorrrm
14 de setembre – Exnovios + Los Yolos
21 de setembre – Bala

Aforament de 400 persones

El públic assistent, amb un aforament reduït de 400 persones, podrà gaudir dels concerts en taules i cadires, o a peu dret. Les entrades costen entre 12 i 18 euros. També hi haurà oferta gastronòmica i un servei d’autobusos per facilitar la sortida dels concerts fins a la plaça d’Espanya. Aquest transport sortirà cada 20 minuts una vegada acabin els concerts. Costarà 2 € i es podrà comprar conjuntament amb l’entrada del concert o a la taquilla del Castell de Montjuïc.