1.- ‘House of cards’: el cas va començar quan un altre actor de televisió, Anthony Rapp, va acusar Spacey d’haver intentat abusar d’ell quan només tenia 14 anys. Acte seguit, membres de producció de ‘House of cards’ van denunciar que havien estat víctimes d’assetjament per part del protagonista.

2.- ‘Louie’: aquest cas ha obert un fort debat sobre si l’obra d’un artista es pot veure de la mateixa manera quan descobreixes que la persona ha fet coses tan menyspreables. Louis C. K. es va llevar un dia amb l’acusació pública de tres antigues col·laboradores, que revelaven tocaments i també que el còmic es va masturbar davant d’elles.

3.- ‘Transparent’: Jeffrey Tambor s’ha convertit en el símbol de l’acceptació de la pròpia sexualitat en una sèrie que brilla pel seu tractament de la vida d’un home que se sent dona. El cas de Tambor és diferent als anteriors. Dues dones el van denunciar per abús sexual, i ell es va defensar de seguida dient que lamentava que les seves actuacions haguessin estat percebudes com a agressives, però que en cap cas ho volien ser.

4.- ‘Inteligencia colectiva’: a Jeremy Piven el van denunciar per abusos sexuals durant el rodatge d’una altra sèrie, ‘Entourage’, i després s’hi van afegir dues dones més que el denunciaven casos similars. Però l’actor va negar rotundament totes les acusacions i va al·legar que podia demostrar la seva innocència. La cadena HBO, productora d”Entourage’, va sortir en defensa de l’actor.

5.- ‘Hora punta’: aquest és el cas de Brett Ratner, productor de sèries com ‘Prison break’ o ‘Hora punta’. Actrius tan conegudes com Natasha Henstridge o Olivia Munn revelaven les agressions sexuals d’aquest productor i cineasta. Ratner no ha reconegut mai les acusacions i s’ha escudat en el fet que fins ara no s’havia presentat cap denúncia formal cap a ell.

6.- ‘Gossip girl’: Ed Westwick ha vist com dues joves actrius denunciaven casos d’agressions sexual molt similars durant sopars a casa de l’actor. Ell ha desmentit rotundament a través de Twitter totes les acusacions i, de fet, ha arribat a afirmar que no coneix cap de les dues noies.

7.- ‘La hora de Bill Cosby’: un cas que va arribar als jutjats tot i que el judici va ser declarat nul, perquè el jurat no va aconseguir posar-se d’acord amb el veredicte. El cas de Cosby ja va ser tot un trasbals per a la televisió nord-americana, perquè el 2015 un dels seus comediants més populars era acusat d’abusos sexuals per una cinquantena de dones.

8.- ‘Six’: el cas Weinstein no ha tingut cap repercussió directa a la televisió. És una producció de Weinstein per a History Channel, però ell no ha participat directament en la promoció de la sèrie. Per tant, en no associar-se directament a la seva marca, els responsables de ‘Six’ deuen haver considerat que una cancel·lació no seria exemplar de res.