Tendencies Nadal 2021

L’ambient del Nadal 2021 ja es respira al carrer i a les botigues i segurament ja hauràs començat a pensar en la decoració nadalenca per casa teva en aquestes dates tan especials. Si vols estar a l’última, t’interessarà conèixer les 3 tendències de decoració per al Nadal 2021 que ha presentat Mercaflor davant de 2.000 floristes i decoradors de tot Espanya.

1. Decoració de Nadal, tradicional però amb un punt d’innovació

La decoració nadalenca més tradicional arriba aquest any amb un toc d’innovació, que serà la tendència estrella d’aquest Nadal 2021. Els experts de Mercaflor expliquen que enguany el vermell serà el gran protagonista. Si vols decorar el teu avet o la teva taula a l’última per al dia de Nadal, Sant Esteve o Cap d’Any, no dubtis en combinar el vermell amb tons verdosos i elements de decoració naturals. Pel que fa als complements, trien de daurats o platejats.

Decoració de Nadal tradicional amb tonalitats vermelles com a protagonistes

2. Decoració naturalista o rústica

Si vols convertir casa teva en una autèntica casa de muntanya, la decoració naturalista o rústica és la millor opció. Serà una de les tendències del Nadal 2021 i es caracteritza per la combinació dels ocres i els marrons amb els daurats. Els centres de taula i les garlandes estan fetes a partir de fulles, branques, espelmes i altres elements naturals que aportaran a casa teva un ambient càlid i ple de calma.

Taula amb una decoració nadalenca naturalista o rústica

3. Decoració nòrdica o escandinava

La sobrietat i el minimalisme de la decoració nòrdica seran tendència aquest Nadal 2021. Segons els experts de Mercaflor, els colors blancs i grisos barrejats amb tonalitats platejades, daurades i verdoses et transmetran calma i tranquil·litat. Si aquest és el teu estil, tria una ponsètia blanca i acompanya-la d’espelmes, garlandes i corones que barregin aquest color amb fustes, branques i verds nadalencs.

Exemple de decoració nòrdica o escandinava