Sílvia Munt posa en escena ‘La resposta’, de Brian Friel, al Teatre Goya. David Selvas i Emma Vilarasau encarnen un escriptor en crisi i la seva dona. Carme Fortuny, Ferran Rañé, Àngels Gonyalons, Àlex Casanovas i Eduard Buch completen el repartiment.

‘La resposta’, títol de l’obra del conegut com a Txékhov irlandès, fa al·lusió als interrogants que es plantegen als personatges. El matrimoni protagonista, que conviu amb la desgràcia d’una filla de 22 anys ingressada en un sanatori mental des dels 12, espera una resposta important. L’escriptor no publica res des de fa temps, però ha vingut un taxador (Eduard Buch) que ha de valorar i posar preu als seus textos. Al dinar que organitza la parella hi assisteixen també els pares d’ella (Fortuny i Rañé) i un matrimoni amic (Goynalons i Casanovas), ell escriptor, però amb notable èxit.

Sílvia Munt va mantenir una breu relació epistolar amb Brian Friel després d’incloure a la pel·lícula ‘Pretextos’ escenes de dos actors assajant una obra de l’irlandès. Friel és autor d’obres representades amb èxit per la gent de La Perla 29 a la Biblioteca de Catalunya, com ‘Dansa d’agost’ (2016) o ‘Translations’(2014).