transport public concert Bruce Springsteen Barcelona

Aquest dimecres, 8 de juny, a les 10 h, es posen a la venda les entrades per al concert de Bruce Springsteen a Barcelona, L’actuació se celebrarà el 28 d’abril del 2023 a l’Estadi Olímpic i donarà el tret de sortida a la gira de la banda en terra europea. La capital catalana serà l’única en tot l’estat espanyol que acollirà un concert en directe del músic.

On es poden comprar les entrades de Bruce Springsteen?

Els tiquets es posaran a la venda en dos portals web oficials: doctormusic.com i entradas.com. Segons la promotora del concert, qualsevol compra externa a aquestes dues pàgines web resultarà sospitosa de cometre frau o revenda il·legal.

Els usuaris que vulguin adquirir una entrada hauran de fer cues virtuals. Les persones s’aniran posant a la cua segons l’arribada al web. La previsió és que les entrades, com ha passat en altres ocasions amb Bruce Springsteen & The E Street Band, s’esgotin en poca estona. Per això es recomana disposar d’una bona connexió a internet i tenir tota la documentació de pagament preparada.

Hi ha diversos preus: 65, 70, 78, 90, 105 i 125 euros per a les entrades de seient reservat a la grada. Les entrades per a la pista davantera costen 125 euros i per a la pista del darrere, 82 euros. Cada persona podrà comprar fins a sis entrades.