Sala Beckett

La Sala Beckett ha donat resposta a la polèmica generada per l‘obra ‘Cacophony’, en què s’acusa de violació un jugador fictici de l’Espanyol. Diversos usuaris han criticat que “estigmatitza” el club i alguns, inclús, instaven a denunciar-ho. El club blanc-i-blau va reaccionar amb un comunicat en què consideren que el contingut d’aquesta obra suposa “una falta de respecte”. Ara, la Beckett respon contundent. Afirmen que la reacció del club perico suposa un “atemptat directe contra la llibertat d’expressió”.

La sala de teatre s’ha refermat i ha assegurat que donar credibilitat a les publicacions a les xarxes socials “és fomentar el fanatisme més baix i desraonat” i consideren que el comunicat de l’Espanyol “alimenta irresponsablement una falsa polèmica i posa en perill la integritat de persones concretes”, en referència als responsables de l’obra que esmenta el text.

La Beckett també s’ha negat a donar cap mena de justificació sobre el contingut de ‘Cacophony’ i argumenta que insistir en “el caràcter absolutament anecdòtic de la referència que es fa de l’Espanyol en aquesta obra de teatre seria justificar d’alguna manera la polèmica”. En el comunicat, la sala remarca que sentir-se ofès pels continguts d’una obra de ficció evidencia “desconeixement dels fets i una ignorància total del sentit de la cultura en democràcia”.