L’estampa postapocalíptica de Netflix aquest diumenge s’ha traslladat a la ronda de Sant Pere. Pràcticament irreconeixible amb cotxes bolcats enmig de la calçada i una immensa capa de pols que cobreix tot el mobiliari urbà. El rodatge de la seqüela de la pel·lícula ‘Bird box’ a Barcelona continua i en aquesta ocasió els responsables de la gravació han demanat als veïns que no surtin als balcons i que tanquin finestres i porticons per l'”efecte fum”.

El cap de setmana passat, tots aquells que van passejar pel Paral·lel van poder contemplar un escenari diferent, fins i tot postapocalíptic. Aquest carrer i altres del Raval estan sent escenari del rodatge d’una seqüela de la pel·lícula ‘Bird box’, estrenada a Netflix el 2018, fet que està despertant la curiositat de molts veïns que hi viuen però també les crítiques per l’ocupació de l’espai públic.

De fet, pel rodatge d’aquest diumenge, 30 de gener, les productores Bird Box i Nostromo Pictures han demanat al veïnat que en els moments en què es reconegui l’entrada a les seves finques puguin tenir un membre de l’equip dins del portal per “evitar la sortida de veïns en el moment de la filmació“. Durant el rodatge, entre les 7.00 h i les 18.00 h, tampoc no poden accedir al tram afectat vehicles i han avisat de “talls intermitents per als vianants“.