L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ja ha decidit la seva candidata per al festival d’Eurovisió: Rigoberta Bandini. Colau ho ha fet saber a través del seu compte d’Instagram, on ha expressat públicament que aquesta nit votarà perquè Bandini guanyi el concurs Benidorm Fest, que té per objectiu decidir qui representarà Espanya a Eurovisió aquest any. L’alcaldessa ha recordat que Bandini ha fet cançons durant el confinament, com ‘Fiesta’, que l’han acompanyat. Entrant en detall, ha destacat el missatge que hi ha darrere la cançó proposada per l’artista per a Eurovisió, ‘Ay Mamá’. Un homenatge, diu, a mares i àvies, germanes i dones en general “que han alimentat i cuidat, sense les quals el sistema es col·lapsaria”.

També ha valorat que la lletra és un himne feminista que reivindica que cada dona pot viure la seva vida i el seu cos com vulgui i com el concebi. I prendre les decisions que la facin més feliç sense ser jutjada. “Totes les nostres històries s’entrellacen quan estem unides per reivindicar els nostres drets. Representeu la Barcelona orgullosament diversa”, els ha dedicat l’alcaldessa.

A guanyar a Torí i a portar Eurovisió a Barcelona!
Ada Colau

Rigoberta Bandini, una de les favorites per anar a Eurovisió 2022

La cantant barcelonina participa aquest dissabte a la nit en la final del Benidorm Fest, un festival musical per escollir representant d’Espanya a Eurovisió. Bandini va ser de les favorites amb la cançó ‘Ay mamá’ en la semifinal en què va participar. En el taulell de votacions va quedar en primer lloc. Si guanya la final d’aquest concurs musical anirà al Festival d’Eurovisió 2022, el 14 de maig, a Torí.