himnes

La cantant Rigoberta Bandini diu que plega per un temps. Esperarà el final de la gira de la tardor per fer una pausa i poder crear i compondre temes. Paula Ribó, la cantant barcelonina que hi ha al darrere de Bandini, ho ha explicat al programa de Movistar ‘La resistencia’. “Em retiro una temporada llarga”, ha dit literalment.

Poc després Rigoberta Bandini ha compartit la decisió a Twitter.

Primer disc de Rigoberta Bandini, a la tardor

Bandini ha explicat a través de les xarxes socials que aquesta tardor traurà el seu primer disc amb cançons antigues i noves i la propera setmana anunciarà els últims concerts d’aquest any, que “posaran fi a una primera etapa”.

En el programa d’humor i entrevistes de David Broncano, la cantant ha dit que la gira final de la tardor tindrà uns concerts “especials” i serà després d’aquests directes que l’artista farà una parada llarga i, de moment, sense data de tornada, en què aprofitarà per crear i afrontar una nova etapa de Rigoberta Bandini.

Després del seu pas pel Benidorm Fest, Bandini no ha parat d’actuar a festivals com el Primavera Sound i continua l’estiu sense parar amb les properes actuacions el 8 de juliol al festival Cruïlla i el 9 de juliol al Bilbao BBK.