13.000 llibres venuts, però cap títol destacat. Al contrari que en edicions anteriors, les vendes han estat repartides. En estands com aquest asseguren que els que han tingut més sortida són llibres relacionats amb el catalanisme. Tot i això, en l'àmbit general, no n'hi ha cap de dominant. S'han despatxat 10.000 títols diferents. ALBERT PÈLACH, president de la Setmana del Llibre en Català "La gent hi troba molta oferta i respon comprant llibres de diversa temàtica, autoria i data de publicació." Un argument que també convenç el públic visitant. JOSEP GARCIA "Tens l'oportunitat de descobrir, amb una sola passejada, les propostes de moltes editorials, llibreries..." GEMMA GOVERN "Estem mirant sobretot llibres infantils perquè si ells troben llibres que són interessants, crees lectors." Els 55 expositors de la setmana del llibre han tornat aquest any a la plaça de la catedral. Pels llibreters, l'emplaçament els ha servit per atreure visitants. Hi han passat prop de 100.000 persones. Un xifra molt superior a la de l'any passat. I al costat d'un monument com la catedral, molts turistes descobreixen sorpresos que als estands només es venen publicacions en català. LAURA GONZÁLEZ, Abacus Cooperativa "Molta gent aprofita l'ocasió per tenir un llibre en català i se l'emporta com un objecte que, ja que han estat aquí fent turisme a Barcelona, s'emporten un llibre en català." A més de remenar entre llibres, el públic de la Setmana del Llibre en Català també ha pogut participar en activitats molt diverses. Se n'han organitzat més de 200, entre les quals presentacions de llibres o activitats per a nens com la d'aquí al darrere.

En concret s’hi han acostat 30.000 persones més que en l’edició anterior, en què la Setmana del Llibre en Català estava instal·lada al Parc de la Ciutadella, i l’augment de visitants s’ha traduït també en un increment de les vendes. S’han despatxat un 50% més de publicacions que l’any passat però, al contrari que en altres edicions, no hi ha cap títol que destaqui. Els responsables de la Setmana del Llibre en Català remarquen que, entre els 13.000 llibres que han venut, hi ha uns 10.000 títols diferents.

Entre les raons que expliquen aquest èxit, els llibreters destaquen el canvi d’ubicació, però també el fet que ha coincidit amb el pont de l’11 de setembre. Tot plegat, els ha permès arribar a una xifra de vendes de 200.000 €.