‘Ciutadà novell’

Al ‘Ciutadà novell li agrada la seva ciutat. Li agrada descobrir una Barcelona que no coneixem. Aquest divendres a les 22.20 h s’estrenarà a betevé aquesta sèrie, en què Queco Novell ens mostrarà tot allò que no es veu d’alguns dels espais més coneguts de Barcelona. Qui hi ha darrere de l’Hospital Vall d’Hebron? Qui fa possible l’estrena d’una òpera del Liceu? Com funciona una comissaria de la Guàrdia Urbana? Coneixem tots aquests espais de sobres, però en realitat no sabem com funcionen per dins. En el capítol de demà, el ciutadà novell s’endinsarà al metro de Barcelona.

Quan i on es podrà veure ‘Ciutadà novell’?
Cada divendres a les 22.20 h a la TDT, Movistar +, Vodafone One i en “streaming” a beteve.cat
En qualsevol moment als perfils socials de @Ciutadanovell a Facebook i Instagram, al canal de YouTube de betevé i al servei a la carta de beteve.cat.

‘Les molèsties’

La sèrie de Roger Coma ‘Les molèsties‘ és l’altre projecte d’estrena a betevé. Protagonitzada pel mateix Roger Coma i David Verdaguer, cada capítol plana sobre el costumisme generacional de la gent de més de 30 anys amb temàtiques senzilles, humor càustic i uns diàlegs afinats. Veurem aspiracions laborals incompletes, desitjos sexuals irresolts i afectes dispersos. El primer capítol s’estrenarà a betevé diumenge, 29 d’abril, a les 22 h.

Quan i on es podrà veure ‘Les molèsties’?
Cada diumenge a les 22 h a la TDT, i a les 19.30 h al canal de YouTube. També a Movistar +, Vodafone One i en “streaming” a beteve.cat
En qualsevol moment al perfil social de @lesmolesties a Instagram, al  canal de YouTube de betevé i al servei a la carta de beteve.cat.