betevé va participar en directe a la festa de Sant Jordi de Barcelona en un programa especial de tres hores des de la plaça de Catalunya. Abans, a la confluència del carrer de Pelai i la Rambla, entre les 12 i les 17 hores, el públic va poder posar a prova els seus coneixements sobre la ciutat amb un joc de preguntes i respostes per a totes les edats.

I a partir de les 17 h i fins a les 20 h va tenir lloc el programa especial presentat per la Laura Sangrà i la Núria Dias, acompanyades al set per l’Anna Pérez Pagès, que va entrevistar protagonistes de la diada amb novetat editorial com Marc Giró, Raül Balam i Carme Gasull, Txell Freixa, Rocío Quillahuaman, Santiago Lorenzo, Mireia Boya i Elisa Munsó, Andrea Genovart, Ana Polo i David Balaguer.

Tampoc no van faltar les actuacions musicals en directe d’Anna Andreu, Carlota Flâneur, Twin i Primera Cita. Per la seva banda, Laura Suñol, Marc Bermejo i Sandra García van copsar en connexions en directe l’ambient festiu de la superilla de Sant Jordi, la Rambla i altres punts de la ciutat.